Τσίκινης: Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι!

Καλημέρα, μπορεί να μην μας βγήκαν οι προβλέψεις μας αλλά στην ανάλυση του Ολυμπιακού με Ομόνοια πέσαμε διάνα. Μεγάλο κέρδος η επιστροφή ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ. Όμως τίποτα δεν τελείωσε. Η Ομόνοια είναι δύσκολος αντίπαλος. Έλειπε η ένταση από τον Ολυμπιακό, φάνηκε κουρασμένος. Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Ολυμπιακός.

Σήμερα συνεχίζουμε με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία η ομάδα να επανέλθει στην Ευρώπη. Η Σεντ Γκάλεν είναι σοβαρή ομάδα με πολύ καλό επίπεδο που απαιτεί σεβασμό. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι ομάδα σε άνοδο. Πρέπει να παίξει με επιθετικό προσανατολισμο ώστε να πάρει κατι από το ματς. Είναι ευκαιρία να μαζέψουμε βαθμούς. Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε βαθμούς στο σακούλι της Ελλάδας, η οποία παραμένει στη 18η θέση της βαθμολογίας της UEFA αλλά ελπίζει στο προσπέρασμα της Ελβετίας που βρίσκεται στην 17η. Οι βαθμοί αυτοί δεν ήταν αρκετοί μεν για να αλλάξουν τη θέση της Ελλάδας που παραμένει 18η, ωστόσο η διαφορά από την Ελβετία και την Σερβία δεν απαγορεύει στη χώρα μας να ελπίζει στην 16η θέση, με τους πρωταθλητές Ελλάδας αλλά και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν.

Kαι για να επανέλθω στην ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στο Αγρίνιο, επί του Παναιτωλικού με 2-0 και η ψυχολογία είναι με το μέρος τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Ελβετούς οι οποίοι πριν από τέσσερις ημέρες έδωσαν έκαναν με το δεξί πρεμιέρα, επικρατώντας με 1-0 της Σιόν. Με τη διαφορά βέβαια, πως η Σεντ Γκάλεν έχει δώσει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι στο τελευταίο διάστημα, εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που έχει δύο (τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό). Αυτό δίνει ένα προβάδισμα στην ΑΕΚ της πιο έτοιμης ομάδας και με καλή ψυχολογία. Αρα για το πάμε στοίχημα ποντάρω στο over της ΑΕΚ στο 1,82 και επίσης συνεχίζω με EUL στο παιχνίδι ΡΟΣΤΟΦ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ στον ΑΣΣΟ με απόδοση 1,80. Εχθές στις λεπτομέρειες χάσαμε τις αποδόσεις μας σήμερα πιστεύω να σας παω ΤΑΜΕΙΟ.!!