Τσίκινης: Sweet November!

Καλημέρα. Ένας πολύ δύσκολος μήνας όπως αποδείχτηκε ο Οκτώβριος μας αποχαιρετά με μια μεγάλη καταστροφή στη Σάμο. Ο σεισμός ήταν μεγάλος και δυστυχώς με δύο θύματα δύο νέα παιδιά. Μόνο λύπη και στεναχώρια και φυσικά αγωνία για τη μετά σεισμική συμπεριφορά στην περιοχή της Σάμου. Ακόμη και τσουναμι είχαμε προφανής πράγματα για την Ελλάδα. Δείχνει πως αυτό το 2020 θα μείνει στην ιστορία σαν ένα έτος Αποκάλυψης κακών πραγμάτων που έπληξε όλο το κόσμο.

Πάμε τώρα στα Αθλητικά μας. Μπάσκετ Ολυμπιακός ήττα φυσιολογική βάσει της εικόνας. Μείγμα έμπειρων και νέων παικτών, που έχουν πολλά να κάνουν μέχρι να συνηθίσουν.Πάλευαν, πάσχιζαν, πλησίαζαν, αλλά την ώρα που έπρεπε να πατήσουν… γκάζι, τίποτα.

Ο Ολυμπιακός κάτι θα πρέπει να κάνει για να αυξήσουν την ένταση οι μπασκετμπολίστες του. Να βρεθούν έξτρα 40λεπτα (φιλικά;) και να δουλέψει καλύτερα η ομάδα. Η σεζόν είναι περίεργη και μακριά (Θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος). Δεν θέλω να αραδιάσω βιαστική κριτική για τους παίκτες. Το θεωρώ άδικο. Δε γίνεται όταν κερδίζουν να ‘ναι φοβεροί και όταν χάνουν να τρώνε ανάθεμα.

Ο Παναθηναϊκός πάει Λαμία και αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν ντέρμπι και αυτό λέει πολλά. Περίπου 40 οπαδοί υποδέχτηκαν την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λαμία αποδοκιμάζοντας τους παίκτες για το άσχημο ξεκίνημα και ζητώντας τους τη νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα.
Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί τους ζήτησαν να πάρουν τη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Λαμία (31/10, 19.30) και να ανεβάσουν την απόδοσή τους από εδώ και πέρα.

Και φυσικά θα δούμε πως τα μέτρα για τον κορωνοϊό θα επηρεάσουν το πρωτάθλημα.

Υπάρχει ένα πολύ ωραίο έργο στο Σινεμά μια φοβερή ταινία που έχει τίτλο Ο Γλυκός Νοέμβρης. Μάλλον έρχεται ο Πικρός και δύσκολος Νοέμβριος σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό πρέπει σαν λαός σαν άνθρωποι να κοιτάξουμε να υπάρχει θωράκιση της υγείας μας της αλληλεγγύης και της υπομονής να βγούμε στο ξέφωτο.

Και στοίχημα στην bet365 μέσα σε όλα έτσι για να χαλαρώσουμε ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 ΣΑΡΛΕΡΟΥΑΡ ΜΠΡΙΖ 1 και ΝΑΝΣΙ ΣΑΤΟΡΟΥ 1. Καλό ταμείο!!

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)