Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (28/11)

Προωθητικές ενέργειες της Betshop

Η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη 13η αγωνιστική της Premier League και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Τους τρεις βαθμούς πήρε η Τσέλσι απέναντι στη Λέστερ, με το 0-3 μέσα στο ”Κινγκ Πάουερ”. Μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής, παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης του πρωταθλήματος, έχοντας 29 βαθμούς συγκομιδή. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ από το πρώτο τέταρτο λεπτό καθώς το σκορ άνοιξε ο Ρίντιγκερ. Στο 28΄ο Καντέ διπλασίασε τα τέρματα με τον Πούλισικ στο 71΄να φέρνει το τελικό αποτέλεσμα. Έπειτα, με ακόμη μια νίκη συνέχισε στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε επί της Γιουβέντους (4-0).

Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που με έξι πολύτιμους βαθμούς χαμένους έχει φτάσει στην 9η θέση με 17 βαθμούς. Οι ”κόκκινοι διάβολοι” έχασαν από την Γουότφορντ με 4-1. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 28΄, χτυπώντας και πάλι με τέρμα στο 44΄. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν την διαφορά με γκολ του Φαν ντε Μπέεκ. Ο Μαγκουάιρ στο 69΄βγήκε εκτός με δεύτερη κίτρινη και οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα πετυχαίνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Σημαντική νίκη πήρε μεσοβδόμαδα στο Champions League εκτός έδρας κόντρα στη Βιγιαρεάλ (0-2).

Με βάση της αποδόσεις της betshop, η Τσέλσι κυριαρχεί στις πιθανότητες νίκης του ματς. Συγκεκριμένα, ο άσος βρίσκεται στο 1.60, η ισοπαλία στο 4.30, και το διπλό στο 5.55.

Στην Betshop.gr μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι με πολλές επιλογές στοιχημάτων, όπως για παράδειγμα:

  • Νικητής Αγώνα
  • Over/Under
  • Goal / No Goal
  • Combo Στοιχήματα
  • Κάρτες
  • Κόρνερ
  • Σκόρερ

Αυτές και ακόμη περισσότερες επιλογές υπάρχουν στην Betshop, στο πιο ενδιαφέρον, ίσως, παιχνίδι της ημέρας.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.