bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στην Bundesliga (30/09)!

bwin logo

Επιστροφή στην δράση για τα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης απόψε! Τα φώτα «πέφτουν» στην Bundesliga και το Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν. 

Να ξεφύγει από την… εσωστρέφεια

Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη για την Μπάγερν Μονάχου είναι πολλοί. Ειδικά αν μιλάμε για την Bundesliga, τότε κρίνονται πάρα πολλοί! Οι Βαυαροί παραμένουν χωρίς επιτυχία στο γερμανικό πρωτάθλημα από τις 21 Αυγούστου. Ήρθαν ισόπαλοι κατά σειρά με την Γκλάντμπαχ, την Ουνιόν Βερολίνου και την Στουτγκάρδη, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Άουγκσμπουργκ. Ο αποψινός αγώνας κόντρα στη Λεβερκούζεν στο Μόναχο, αποτελεί το πρώτο δείγμα για τους παίκτες του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, αναφορικά με το εάν έχουν… γυρίσει το κουμπί και πλέον θα ξεκινήσει η μεγάλη «αντεπίθεση», προς την κατάκτηση του τίτλου. Οι «ασπιρίνες» ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν, καθώς με μόλις 5 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπάλα… παντού

Στη LaLiga και για την 7η αγωνιστική η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Αλμερία. Στις 22:00 στο «San Mames», οι Βάσκοι θέλουν να επεκτείνουν το σερί νικών τους στις τρεις συνεχόμενες. Μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Έλτσε και την επικράτηση εντός κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η Μπιλμπάο ψάχνει ακόμα μία επιτυχία, που θα τη διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Αντίθετα η Αλμερία, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες, θέλει να επανέλθει στις νίκες και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για τη Ligue 1, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανζέ και θέλει να επανέλθει στις νίκες, εντείνοντας την πίεση προς την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας υποδέχεται στο «Estadio Jose Alvalade», την Ζιλ Βιθέντε και η Πόρτο την Μπράγκα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο «κυνήγι» της Μπενφίκα, που φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις