Ολλανδία – Βόρειος Ιρλανδία και Ισλανδία – Γαλλία με αμέτρητες ειδικές επιλογές στο Stoiximan.gr

Προωθητικές ενέργειες Stoiximan

Το ερχόμενο διήμερο διεξάγονται κρίσιμες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020 και ο Stoiximan δηλώνει δυναμικό παρών, προσφέροντας τις αναμετρήσεις με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και κορυφαίες αποδόσεις.

Από το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολλανδία και Βόρειο Ιρλανδία. Οι «οράνιε» βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου και στο -3 από τη Βόρειο Ιρλανδία, επομένως θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να προσπεράσουν και να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης. Η Βόρειος Ιρλανδία από την πλευρά της παίζει για δυο αποτελέσματα, το έργο της όμως παραμένει εξαιρετικά δύσκολο και θα πρέπει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση αν θέλει να παραμείνει σε πλεονεκτική θέση.

Όσον αφορά την Παρασκευή, ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Ισλανδία και Γαλλία. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με την Τουρκάι έχοντας από 15 πόντους, με τους Ισλανδούς να βρίσκονται στο -3 και να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλεονέκτημα πρόκρισης. Εντός έδρας προέρχονται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Αλβανία, Τουρκία και Μολδαβία, ωστόσο η Γαλλία είναι κλάσεις ανώτερη και θα χρειαστούν το κάτι παραπάνω.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.