Sportingbet: Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις! (23/11)

sportingbet

Η κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη σέντρα! Το Champions League  επέστρεψε με την 5η αγωνιστική των ομίλων. Πλέον, μπήκαμε στην τελική ευθεία, για να μάθουμε ποιες θα είναι οι 16 ομάδες που θα προκριθούν στη νοκ άουτ φάση. Τα ματς παίζουν στην Sportingbet.

Στον 5ο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου παίζει στο Κίεβο απέναντι στην Ντινάμο. Οι Βαυαροί με νίκη, ισοπαλία ή αν η Μπαρτσελόνα δε νικήσει την Μπενφίκα, παίρνουν ένα από τα «εισιτήρια» για την επόμενη φάση του Champions League. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Μπαρτσελόνα, μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του Τσάβι στο πρωτάθλημα, θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Μπενφίκα, για την πρόκριση.

Champions League με αξεπέραστο Live Στοίχημα! |21+ 

Απαντήσεις στα προβλήματα της καλείται να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πλέον ζει στη μετά – Σόλσκιερ εποχή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ταξίδεψαν στην Ισπανία, για ν’ αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ. Με νίκη ή ισοπαλία στο Γιούνγκ Μπόις – Αταλάντα, θα κάνουν δική τους μία θέση των «16». Το «κίτρινο υποβρύχιο», χρειάζεται «τρίποντο» και ταυτόχρονα ισοπαλία στην Ελβετία, για να προκριθεί. Γιούνγκ Μπόις και Αταλάντα παίζουν για τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης.

Η πρωτοπόρος του 7ου ομίλου, Σάλτσμπουργκ, θέλει μόνο το «διπλό» στην έδρα της Λιλ, ώστε να περάσει στη νοκ άουτ φάση του Champions League. Η ουραγός του γκρουπ, Σεβίλλη, δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη διοργάνωση, αν ηττηθεί από τη Βόλσφμπουργκ.

Φινάλε στο αποψινό πρόγραμμα με τις αναμετρήσεις του 8ου ομίλου. Η Γιουβέντους βρίσκεται ήδη στους «16» και με ισοπαλία στο Λονδίνο, κόντρα στην Τσέλσι, θα κάνει δική της την πρώτη θέση. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αν δεν ηττηθούν από τους «μπιανκονέρι» ή η Ζενίτ δεν επικρατήσει της Μάλμε, θα περάσουν κι εκείνοι στη νοκ άουτ φάση. Τα πράγματα για την ομάδα από την Αγία Πετρούπολη είναι πιο περίπλοκα, αφού για να διατηρηθεί στο… κόλπο, θέλει νίκη επί των Σουηδών και ήττα της Τσέλσι στο «Stamford Bridge»!

Build A Bet* στο Champions League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις