Sportingbet: Κορυφαίο live στοίχημα στη EuroLeague! (21/01)

sportingbet

Στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Εφές δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός. Με το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπίλεφελντ, ξεκινά η 20η αγωνιστική στην Bundesliga. «Μάχη» παραμονής το πρώτο ματς της 23ης αγωνιστικής στην Premier League, ανάμεσα σε Γουότφορντ και Νόριτς.

Δοκιμασία στην Κωνσταντινούπολη

Ο Παναθηναϊκός που «τρέχει» αρνητικό σερί 4-14 παίζει απόψε στο γήπεδο της Αναντολού Εφές. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης προέρχεται από δύο ήττες στη σειρά στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Βρίσκεται οριακά εντός της πρώτης οκτάδας και των πλέι οφ και σίγουρα ο Εργκίν Αταμάν θα θέλει να δει την ομάδα του καταγράφει σερί νικών, προκειμένου να βελτιώσει την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Bundesliga με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Σε δρόμους… παράλληλους

Δύο ομάδες που έχουν αντίθετους στόχους στην σεζόν θα αναμετρηθούν στο πρώτο ματς της 20ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται στην έδρα της την Μπίλεφελντ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επανέλθουν στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τώρα είναι στο -2 από την 6η θέση και την Φράιμπουργκ και στο -3 από την τετράδα του Champions League! Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 16η θέση και μάχονται για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ντέρμπι… παραμονής

Ένας βαθμός χωρίζει την Γουότφορντ και τη Νόριτς στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League. Η πρώτη υποδέχεται στο γήπεδο της τα «καναρίνια», που βρίσκονται στην 18η θέση και την ζώνη του υποβιβασμού. Αμφότερες δίνουν… μάχη για να την παραμονή στη πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Επτά αγώνες χωρίς νίκες, με απολογισμό έξι ήττες και μία ισοπαλία μετρά η Γουότφορντ! Την πρώτη της νίκη μετά τις 20 Νοεμβρίου πέτυχε το περασμένο Σάββατο η Νόριτς.

Build A Bet * στην Premier League! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις