Betshop: Μάιντς – Λεβερκούζεν με κορυφαίες αγορές (18/02)

Προωθητικές ενέργειες της Betshop

Η Μάιντς φιλοξενεί τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και η Betshop προσφέρει ευρεία γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο ματς.

Αναδείχτηκε ισόπαλη η Μάιντς με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος με 1-1 εκτός έδρας. Έτσι, κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από πέντε αγωνιστικές σε ματς μακριά από το γήπεδό της. Έχει, ωστόσο, την κορυφαία άμυνα στην Μπουντεσλίγκα με 24 γκολ παθητικό και βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης.

Από την τέταρτη σερί νίκη της προέρχεται η Λεβερκούζεν, με το 4-2 εντός έδρας κόντρα στη Στουτγκάρδη σε ματς πρωταθλήματος. Δεν έχει δεχτεί ήττα εδώ και πέντε αγώνες στην Μπουντεσλίγκα. Στοχεύει σε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, είναι για την ώρα στην 3η θέση που δίνει εισιτήριο και με 7 βαθμούς περισσότερους από τις Λειψία, Χοφενχάιμ, Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου.

Τον πρώτο λόγο στην πλατφόρμα της Betshop έχουν για τη νίκη η φιλοξενούμενοι, με τον άσσο να βρίσκεται στο 3.25, την ισοπαλία στο 3.66 και το διπλό στο 2.18

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop